Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kiállítói részvételi lehetőség az Európai KKV Közgyűlés rendezvényén

Az idei évben Magyarország lesz a házigazdája az Európai KKV Közgyűlésnek, mely esemény 2024. november 19-20. között kerül megrendezésre a Bálna Budapest épületében.

A rendezvényt körülbelül 500 fő részvételével változatos szakmai és networking programok biztosításával szervezik. A felszólalók, résztvevők között miniszterek, államtitkárok, magas rangú uniós vezetők, tisztviselők, EP képviselők, KKV követek, uniós szintű és nemzeti vállalkozói érdekképviseletek tagjai, vállalkozásfejlesztési szervezetek munkatársai, példaértékű vállalkozók találhatók.

A rendezvény célja, hogy egy kiállítás keretében bemutassa azokat a hazai vállalkozásokat, amelyeknek terméke vagy szolgáltatása a jövő technológiára, vagy a fenntarthatóságra épülő megoldásokat alkalmaz, így ismertségük növekedhet, szakmai együttműködéseket alakíthatnak ki. 

A kiállítói helyekre a KKV Közgyűlés Szervezőbizottsága pályázatot hirdet.

A nyertes pályázóknak a szervezők biztosítanak 3×3 méteres kiállítói helyet, asztalt, áramkiállást, 2 db belépőjegyet a KKV Közgyűlés rendezvényre, megjelenést a rendezvény weboldalán és social media felületein.

 A pályázati feltételeket és a pályázat benyújtásának menetét itt találják: 

Pályázati felhívás

Pályázati űrlap

Adatvédelmi tájékoztató

További információ: 
e-mail: sikereskkv@ngm.gov.hu
telefon: +36 1 795 5860

 


Vissza az előző oldalra