Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kamarai kitüntetések 2024

Elismerés a legjobbaknak
Pályázzon, jelöljön! Határidő: október 31.
A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK), valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén már harmadik éve közös kitüntetési rendszert hirdetnek meg. Az eddigi megszokott SKIK elismerések sora kibővült a NAK által adományozott díjakkal, illetve vannak a két kamara által párhuzamosan és közösen odaítélendők is.

A kiemelkedő teljesítmények, eredmények elismerést érdemelnek. 
Különösen igaz ez most, amikor a gazdasági élet szereplőinek nap mint nap újabb és újabb kihívásokkal  kell szembenézniük. Kérjük, hogy ha van olyan kamarai tag vállalkozás a látóterében, melyet érdemesnek tart, vagy ha Ön saját vállalkozásában volt sikeres, rövid írásbeli indoklással ellátva jelezze ezt felénk.

Somogy Gazdaságáért Díj
A megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozásnak, mely több éves egyenletes jó teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez.
Díjazó: SKIK 
Díjazott lehet: SKIK tag 

Az Év Agrárvállalkozása Díj
A megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtó agrárvállalkozásnak, mely több éves egyenletes jó teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez.
Díjazó: NAK 
Díjazott lehet: NAK tag 

Az Év Somogyi Kistermelője
Olyan helyi kistermelő részére, aki termékeivel, munkájával és kitartásával a kistermelői tevékenységet példamutató hivatásként és életútként mutatja be. 
Díjazó: NAK
Díjazott lehet: NAK tag

Somogy Élelmiszeriparáért Díj 
A megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtó élelmiszeripari vállalkozásnak, mely több éves egyenletes jó teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez.
Díjazó: NAK
Díjazott lehet: NAK tag 

Somogy Gazdaságáért Életműdíj 
Vállalkozásvezetőnek, akinek a hosszú éveken át történő vezetői tevékenysége alatt a vállalkozás eredményesen gazdálkodott,  versenyképességét növelte és a megyében jelentős piaci eredményt ért el.
Díjazó: SKIK 
Díjazott lehet: SKIK tag 

Az Év Somogyi Vállalkozása
Piacképesen,  eredményesen gazdálkodó, több éven keresztül egyenletes, jó teljesítményt nyújtó vállalkozásoknak, a következő kategóriákban:

  • mikrovállalkozás
  • kisvállalkozás
  • középvállalkozás

Díjazó: SKIK
Díjazott lehet: SKIK tag 


Somogy Szakképzéséért Díj 
Vállalkozás illetve természetes személy részére a tanulók magas szintű-, eredményes gyakorlati oktatásáért, illetve a kamara szakképzéssel összefüggő tevékenységének kiemelkedő módon történő segítéséért.
Díjazó: SKIK és NAK párhuzamosan vagy közösen
Díjazott lehet: SKIK vagy NAK tag 

Somogy Idegenforgalmáért Díj
A megye idegenforgalmát szolgáló-, kiemelkedő teljesítményért, vagy  több éves, egyenletes magas színvonalú munkáért, mellyel hozzájárult a megye turizmusának fejlődéséhez. 
Díjazó: SKIK
Díjazott lehet: SKIK  tag 

Somogy Innovációjáért Díj 
Kiemelkedő eredménnyel járó fejlesztés megvalósításáért, ( pl.: termékfejlesztés, technológiai fejlesztés, informatikai fejlesztés, szolgáltatásfejlesztés, szervezetfejlesztés)
Díjazó: SKIK 
Díjazott lehet: SKIK tag 

Somogy Környezetvédelméért Díj 
Vállalkozás részére, amely tevékenysége során a környezetvédelmi előírások betartására fokozott figyelmet fordít, illetve környezetvédelmi beruházást hajtott végre a természeti környezet megőrzése érdekében. 
Díjazó: SKIK és NAK párhuzamosan vagy közösen
Díjazott lehet: SKIK vagy NAK tag 

A rövid indoklással ellátott javaslatokat, pályázatokat október 31-ig várjuk a következő elérhetőségekre minden kategória esetén:

Postán:
Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, 7400 Kaposvár, Anna u. 6.
e-mail: skik@skik.hu

További nformáció:
Thurzó-Nagy Ágnes, témafelelős
82/501-025, athurzo@skik.hu


Vissza az előző oldalra