Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

HR tanácsadás – MOST kamarai támogatással

Erősebb csapattal hatékonyabb a cég: avagy miért fontos a HR tanácsadás?

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a Vállalkozásfejlesztési Projekt keretében HR tanácsadást kínál a vállalkozások számára - TÉRÍTÉSMENTESEN.
Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező HR tanácsadó áll most az Ön rendelkezésére, akivel konzultálhat a munkaerővel kapcsolatos kérdésekről, és akinek javaslatait felhasználhatja annak érdekében, hogy vállalkozása még optimálisabban működjön és még sikeresebb legyen!

A hatékony működés egyik fontos feltétele a jó csapat összeállítása. A jól kiválasztott munkatársak nemcsak a feladatok elvégzésében segítenek, de új ötletekkel, motivációval és pozitív energiával is feltöltik a munkahelyi légkört.

A MUNKATÁRSAK KIVÁLASZTÁSA ÉS A MUNKAHELYI LÉGKÖR KIALAKÍTÁSA A VEZETŐ EGYIK LEGSARKALATOSABB FELADATA. 

Jó, de hogyan? A legtöbb vállalkozó elsősorban a szakmájában járatos, ezért sokszor nehézséget okoz szót érteni a munkatársakkal vagy felismerni a csapatmunkában rejlő, még kiaknázatlan lehetőségeket. Ez kihívást jelent, de 

NEM KELL EGYEDÜL MEGKÜZDENI!

HR tanácsadónk segít feltárni a munkahelyi rejtett problémákat, megvizsgálja a munkahelyi légkört, és  javaslatot tesz hatékony motiválási, toborzási stratégia kialakítására.

Éljen a lehetőséggel, melyet most ingyenesen  vehet igénybe!

Pályázati felhívás


Vissza az előző oldalra