Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Gábor Dénes díj 2024

A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságokat, hogy jelöljék GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív, jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő magyar (kutató, fejlesztő, műszaki-gazdasági vezető) szakembereket, - akik itthon, vagy határainkon túl - a természettudományos szakterületek valamelyikén:

• kiemelkedő tudományos, kutatási-fejlesztési tevékenységet folytatnak,
• jelentős, a gyakorlatban az elmúlt 5 évben bevezetett, konkrét tudományos és/vagy műszaki-szellemi alkotást hoztak létre,
• megvalósult tudományos, kutatási-fejlesztési, innovatív tevékenységükkel hozzájárultak a környezeti értékek megőrzéséhez, a fenntartható fejlődéshez,
• személyes közreműködésükkel megalapozták és fenntartották intézményük innovációs készségét és képességét.

A díjak odaítéléséről a NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma dönt. 

A Kuratórium a felterjesztések alapján sok éve folytatott, kiemelkedően eredményes innovatív teljesítmény elismeréseként Gábor Dénes Életmű-díjat adományoz a jelöltek közül kiválasztott, 75. évnél idősebb, Magyarországon élő, magyar állampolgársággal rendelkező alkotónak, valamint a határainkon túl élő, magyar nemzetiségű, magyarul tudó alkotónak.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók és dokumentumok letölthetők a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről.
A teljes felterjesztést elektronikusan kell megküldeni az alapitvany@novofer.hu e-mail címre.
Postai úton, papír alapon nem kérjük a felterjesztés megküldését.

Az elektronikus teljes felterjesztés beküldési határideje:
2024. október 11. 

Eredményhirdetés és díjátadás: 2024. december.

A beérkezett felterjesztések átvételéről a felterjesztők, az elbírálás eredményéről a felterjesztők, a kitüntetést elnyerők esetén a felterjesztők, az ajánlók és a díjazottak közvetlen értesítést is kapnak. A díjazottak nevét a díjátadást követően honlapunkon és a szaksajtóban is nyilvánosságra hozzuk.

További felvilágosítás:
www.gabordenes.hu
E-mail: alapitvany@novofer.hu,
+Mobil: +36 30 4848 004


Vissza az előző oldalra