Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

A "mentes" süteménykészítés alapjai

Az INTERREG V-A
Magyarország - Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program
keretében megvalósuló, HUHR/1901/4.1.1/0058 számú, GASTROTOP projekten belül

a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

A "mentes" süteménykészítés alapjai
címmel

30 órás képzést indít.

A képzés célja: az étkezési trendekhez és az egészségügyi elvárásokhoz igazodva elősegíteni a különböző "mentes" tészták, sütemények, édességek elkészítését a vendéglátásban vagy akár otthoni körülmények között.

Óraszám: 30 óra (ebből 5 óra elmélet, 25 óra gyakorlat)
Képzés helyszíne: Kaposvár
Létszám: 12 fő

Célcsoport: elsősorban vendéglátásban dolgozó szakemberek, illetve speciális étkezést igénylők
Kezdés dátuma: 2022. április 23. (szombat)
Tervezett oktatási napok: 2022. április 23-24., 30., május 14-15. 
(5x6 óra, szombat-vasárnap)

A képzésen résztvevők megismerkedhetnek azokkal az alapfogalmakkal, amelyek a speciális táplálkozási igények kielégítését szolgálják 
(pl. leggyakoribb diéták, étkezési trendek, gabonaallergia, gluténérzékenység, laktózérzékenység, tej- és tojásallergia, helyettesítő termékek, stb.)

A gyakorlati rész tartalma: a különleges étrendhez igazodó cukrászati termékek alapanyagait kiválasztani (glutén-, tej-, cukor- és tojásmentes). Kevert tészták, palacsinták, kelt tészták, sós és édes aprósütemények és más édességek készítése különböző mentes változatokban.

A tanfolyam díja: A képzés a résztvevők számára díjmentes, azonban a jelentkezés véglegesítésével és a felnőttképzési szerződés aláírásával a jelentkező kötelezettséget vállal a képzés elvégzésére. Túljelentkezés esetén a jelentkezések sorrendjét vesszük figyelembe.

JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ITT

További információ:
Kovács Andrea: akovacs@skik.hu, 82/501-022
Lucz Bianka : blucz@skik.hu, 82/501-035

Képzésszervező: Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000423

 


Vissza az előző oldalra