Üdvözöljük a

Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szeptemberben indul a "Tudatosság, a jövő energiája" című programsorozat

2019. augusztus 13.

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK) 2019-ben nyert támogatást a KEHOP keretében az energiatudatosság növelését célzó szemléletformáló programok megvalósítására. A 2019. szeptembertől kezdődő, 12 hónapot átívelő pjokekt címe: Tudatosság, a jövő energiája.

13+1 érdekesség a PET palackról

2019. augusztus 15.

Ebben a bejegyzésben a PET palackokról gyűjtött össze a szerzó érdekes adatokat. Vajon, ha most ez egy 13+1-es totó lenne, akkor hány találatot érnél el? :)

Emberi érzelmekre reagáló, ökológiai lábnyom nélküli házzal nyert több díjat a Miskolci Egyetem

2019. augusztus 14.

Beszédfelismerő szoftver segítségével emberi érzelmekre reagáló, ökológiai lábnyom nélküli lakóingatlanná alakított Kádár-kockaházzal nyert több díjat is az egyetemi hallgatók innovációs házépítő versenyén a nemzetközi Solar Decathlon Europe-on a Miskolci Egyetem csapata.

Szlovákia már döntött: betiltja a műanyag szívószálat és a műanyag evőeszközöket

2019. augusztus 22.

Szerdán jóváhagyta a szlovák kormány a környezetvédelmi minisztérium javaslatát az egyszer használatos műanyag eszközök betiltásáról, írja a Parameter.sk.

A számok jelentése a műanyagokon

2019. augusztus 15.

Mit mutatnak a műanyag flakonokon, dobozokon található jelzések? Cikkünkből most megtudhatod.

Mire használhatjuk a kávézaccot?

2019. augusztus 13.

Kávénk elfogyasztását követően a visszamaradt szárazanyagot megvizsgálva azt tapasztalhatjuk, hogy a pogácsában rendkívül sok értékes anyag marad, amelyet kár lenne hasznosítás nélkül kidobni.