Üdvözöljük a

Gasztrotali - helyi alapanyagot a vendéglátásba ! | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24
252627282930

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
252627282930

Gasztrotali - helyi alapanyagot a vendéglátásba !

Szerző: Thurzó Ágnes | 2018. szeptember 6.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezete a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Kaposvári Egyetem támogatásával már második alkalommal rendezi meg a Gasztrotalit Somogyban.

 

A program célja, hogy minél több somogyi termelő beszállítójává váljon éttermeknek, s az éttermek több helyi alapanyagot használjanak.

 

A következő Gasztrotali 2018. október 8-án kerül ismét megrendezésre.

Amit biztosítunk:

 

a helyi termékek iránt fogékony éttermek részvételét a találkozón,

helyi (Somogy megyei) termelők (őstermelők, kistermelők, egyéni vállalkozók) részvételét a találkozón,

a helyszínt (Kaposvári Egyetem),

a szervezést.

 

A termelő-vendéglátós találkozót szakmai kerekasztal beszélgetés zárja, melyen az érintett felek, illetve további szakemberek megvitatják az együttműködés tovább fejlesztésének lehetőségeit.

 

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/2224932501063766/

 

A termelői jelentkezés a következő linken lehetséges  szeptember végéig: https://goo.gl/forms/Jd2qMuehqRU2E6am2

 

 A vendéglátósok a program előtti napig jelentkezhetnek a következő linken: https://goo.gl/forms/9pDcjBZwy8oXAhzC3

 

A rendezvény látogatása mindenki számára nyitott és ingyenes. A résztvevő termelők hoznak sajtokat, tejtermékeket, mézeket, zöldségeket-gyümölcsöket, lekvárokat-szörpöket, savanyúságokat, olajokat.

A programot a szervezők hagyományteremtő szándékkal indították és minden ősszel és tavasszal szándékoznak megismételni.